Algemene Voorwaarden – Pure Simone
KVK nummer: 75927810
BTW nummer: NL003029508B37

Pure Simone
Hofkamp 6
7135 TW Harreveld

Algemeen:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen van Pure Simone. De voorwaarden zijn voor een iedereen toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Pure Simone.
Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Pure Simone behoudt het recht om ten allen tijden de algemene voorwaarden aan te passen.

Overeenkomst:
Er is sprake van een overeenkomst wanneer een particuliere klant een bestelling heeft geplaatst bij Pure Simone. Er is sprake van een overeenkomst wanneer een klant een getekende offerte heeft geretourneerd of een bestelling heeft geplaatst.

Product:
Pure Simone garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst. Alle producten worden met de hand gemaakt hierdoor kunnen producten afwijken van de vermelde foto. Pure Simone streeft er naar om producten zoals weergeven op de website te leveren. Door het ambachtelijke proces kan het zo zijn dat een product afwijkt (kleur, vorm).

Prijzen:
Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Pure Simone heeft het recht om prijzen ten alle tijden te wijzigen. De nieuwe prijzen worden niet doorgevoerd voor reeds te leveren bestellingen. Eventuele heffingen voor bestellingen van klanten in het buitenland zijn voor rekening van de klant in het buitenland.
Betaling kan zonder extra kosten via IDEAL

Levering:
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Pure Simone is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending. Aan de leveringsplicht is voldaan zodra de door Pure Simone geleverde zaken aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering. Wanneer de bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.
Pure Simone zal de bestelling z.s.m. in orde maken. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 30 dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Alle genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen geen rechten worden ontleend.
Pure Simone is niet aansprakelijk, indien de bestelling door overmacht niet kan worden nagekomen. Pure Simone behoudt zich in het geval van overmacht het recht de bestelling op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden.

Retourneren:
Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst, op eigen kosten, worden geretourneerd. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De retourverzendkosten van jouw adres naar Pure Simone zijn voor eigen rekening. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging.
Alleen producten in de onuitgepakte staat, originele verpakking, onbeschadigd en in nieuwstaat verkerende kunnen we terugnemen. Voordat je de bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 werkdagen op je rekening. Mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen.

Aansprakelijkheid:
Pure Simone is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de producten.

Privacy:
De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Pure Simone uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Verzending vindt plaats via PostNL.
In geen geval verstrekken wij je gegevens aan derden.

Teksten en foto’s:
Beeld en tekst van de website www.puresimone.nl mogen alleen met toestemming van Pure Simone worden gebruikt, ter promotie van Pure Simone.
Pure Simone producten mogen niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking.

Cadeauservice:
Als je een besteld artikel cadeau wilt doen, laat dit dan weten in het opmerkingenveld, we maken er graag iets moois van. Het adres van de ontvanger kun je opgeven door ‘Verzend naar een ander adres’ te kiezen bij het bestellen.

Vragen en opmerkingen:
Heb je nog vragen over Pure Simone in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op: info@PureSimone.nl . Pure Simone doet er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel mogelijk en met aandacht in behandeling te nemen.